Cele mai bune filme adaptate după jocuri video

Adaptarile jocurilor video pentru cinema este cel mai adesea un subiect sensibil. Hollywood inampina uneori dificultati pentru a pune in scena o adaptare a unei francize video-ludice. Uneori, insa, rezultatul este extrem de convingator.

Sonic, cel mai rapid arici din jocurile video.Este unul din cele mai mari succese financiare din aceasta lista. Pentru un buget de 85 de milioane de dolari, Sonic a adus peste 319 milioane. Si este unul din cele mai bune, deoarece, in ciuda defectelor sale, filmul este foarte fidel jocului video din care a fost inspirat. Ariciul albastru care trebuie sa il infrunte pe Dr. Robotnik este pur si simplu adorabil.

Silent Hill- horror in jocurile video. In anul 2006, cineastul Cristophe Gans ataca franciza horror Silent Hill. Filmul are o estetica superba care onoreaza jocul video de unde s-a inspirat si unele secvente ale sale sunt absolut angoasante.

Angry Birds, o surpriza din acest top. Este o comedie foarte eficienta si un divertisment superb colorat si foarte vesel din punct de vedere vizual. Filmul a adus peste 352 de milioane de dolari pentru un buget de doar 73 de milioane.

Warcraft The Beginning, preferatul gamerilor inraiti. Realizat de Duncan Jones, este considerat de foarte multa lume unul din cele mai bune filme inspirate de jocurile video. Ni se prezinta aici un univers eroic fantasy foarte bine realizat, chiar daca nu se ridica la inaltimea Lord of the Rings.

Resident Evil: Paul vs Anderson un rege in acest top. Este un film unic in genul sau, un blockbuster destul de straniu, care a imbatranit insa foarte bine. Si chiar daca se indeparteaza putin de jocuri, este una din cele mai bune adaptari ale acestuia cel putin pana acum. In film o putem vedea pe magnifica Mila Jovovich si pe Michelle Rodriguez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *