Ceasuri tip Smartwatch

ceasuri tip smartwatch

Un ceas inteligent poate fi alegerea optima atunci cand vorbim despre o persoana cu program incarcat si o viata agitata, al carei timp liber este limitat. Aceste ceasuri au fost concepute special pentru a va usura sarcinile zilnice si pentru a va ajuta sa va bucurati de cat mai mult timp liber petrecut in avantajul dumneavoastra.

Un ceas smartwatch permite monitorizarea apelurilor primite sau a agendei telefonice si efectuarea de apeluri, doar prin intermediul conexiunii Bluetooth. Exista numeroase tipuri de smartwatch-uri, concepute pentru a satisface nevoile celor ce le achizitioneaza.

Astfel, unele dintre ele va pot permite sa pastrati legatura cu familia si prietenii si chiar sa va rezolvati problemele administrative ce tin de serviciu si, de ce nu, de afaceri. Un smartwatch poate arata foarte bine atat pe mana unui domn, cat si pe cea a unei doamne sau a unui copil.

De aceea, a fost creat un nou model numit Smartwatch U8. Acesta este comercializat intr-o gama larga de culori, fiind prevazut cu numeroase functii. Prin functia Bluetooth, acesta se va ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra si va deveni indispensabil.

Un astfel de smartwatch este compatibil cu sistemele Android si iOS, dar nu poate fi conectat cu telefoanele Windows. Este prevazut cu ecran tactil si functii diverse, precum pedometru sau functie anti-pierdere.

In cazul telefoanelor ce functioneaza cu sistem Android, ceasul poate functiona ca si telecomanda pentru camera foto-video a telefonului mobil. In acelasi timp, poate rula muzica din telefon. Incarcarea si transferul de date se vor realiza prin intermediul unui cablu USB ce insoteste acest model de smartwatch, bateria suportand aproximativ 4 ore de convorbiri si 24-48 ore de standby.

Muzica poate rula chiar 6 ore, pana cand bateria se va descarca. Este recomandat ca, inainte de utilizare, sa il incarcati cel putin 2 ore.

Pe pagina principala a ceasului vor fi afisate data, ora, dar si nivelul bateriei.

Daca sunteti preocupat de sanatatea dumneavoastra, acest ceas detine exact functiile pe care vi le doriti. El este prevazut cu functie barometru, ce masoara presiunea existenta in mediul in care va aflati, dar si cu functie altimetru, care va afisa altitudinea la care va aflati. Totodata, pedometrul masoara numarul pasilor efectuati, astfel incat sa puteti monitoriza nivelul de miscare realizat zilnic si sa il imbunatatiti, in functie de dorintele pe care le aveti.

Cureaua sa din silicon este special conceputa pentru a nu afecta in niciun fel pielea si pentru a nu provoca iritatii.

De aceea, el este destinat atat dumneavoastra, adultilor, cat si copiilor dumneavoastra care vor fi extrem de incantati de un astfel de dispozitiv!

One Response

  1. GeekOp 1 octombrie 2018

Leave a Reply