Cea Mai Bună Modalitate De A Urmări Bloguri

Anul trecut au existat foarte multe persoane pe internet care plangeau pentru ca cei de la Google au decis sa inchida un serviciu, acesta fiind Google Reader. Cu ajutorul acestui serviciu, aveai posibilitatea sa iti adaugi o lista de bloguri preferate, iar mai apoi vedeai cand s-a mai scris ceva nou pe respectiva adresa.

Dupa ce serviciul a fost inchis, au aparut alte variante care aveau sa duca traditia mai departe si sa preia locul destul de prestigios lasat in urma de catre Google Reader. Un asemenea tool este Feedly, iar el, prin conceptia sa, face aproximativ aceleasi lucruri ca si mult iubitul Reader.

Insa aceasta modalitate este folosita in special de persoanele care nu au timp de citit bloguri, ele fiind interesate mai mult de partea de continut. Aici incadrandu-se si persoanele care nu sunt “indragostite” de aceasta noua arta.

Trecand la a doua categorie, exista persoane care au salvate la favorite blogurile preferate. Chiar daca aceasta metoda va rapi mai mult timp din timpul cititorului, acesta va avea cateva beneficii in plus.

1. Va fi mereu mai aproape de blogger. Adica nu vei fi atent doar la cum scrie, cat de regulat posteaza sau la gramatica lui. Ci vizitandu-i zilnic blogul vei intelege totul despre el. Vei vedea schimbarile pe care le va aduce blogului, dar pot fi vizibile chiar si evolutia, dar si involutia acestuia.

2. Renuntad la aceste programe vei putea citi mai multe comentarii. Daca vei alege sa ai blogurile doar in feed nu prea vei avea posibilitatea sa vezi ce are lumea de spus cu privire la un anumit subiect. Cu Feedly vei vedea doar articolul, probabil niciodata nu vei mai intra pe respectivul articol. Insa daca vei folosi a doua varianta, la urmatoarea vizita vei sesiza ca s-au adaugat noi comentarii.

3. Lucrul manual este cel mai apreciat. Iar acest lucru se vede chiar si in blogging, daca iti place cu adevarat sa citesti parerile altor persoane, modalitatea de fata va fi o adevarata placere, nu o pierdere de timp.