Ce știi despre smartphone-urile recondiționate?

De-a lungul zilelor si lunilor, noi smartphone-uri sunt lansate pe piata. Este un lucru destul de frustrant sa cumperi mereu un telefon nou, nu ai cum sa tii pasul cu tehnologia. In plus, pentru a cumpara un telefon cu adevarat bun cam trebuie sa ne golim putin buzunarele. Numerosi sunt cei care opteaza pentru un smartphone reconditionat.

Un smartphone reconditionat este un telefon care a fost trimis inapoi fie pentru ca cel care l-a cumparat s-a razgandit in cursul primelor 30 de zile de la cumparare, fie ca prezenta un anumit defect.

Smartphone-uri reconditionate in fabrica. Smartphone-urile sunt reconditionate in fabrica de producatorul de origine precum Sony sau Nokia. Acestia au fost trimise inapoi din cauza unor probleme precum ecrane fisurate sau butoane problematice. Societatea inlocuieste piesele componente sparte sau deteriorate si le restaureaza conform normei de productie. Cele mai vechi modele sunt complet restructurate cu un nou microprocesor si o carcasa noua. Vor fi vandute cu garantie, cu accesorii si manual de utilizare.

Smartphone-uri reconditionate de catre vanzator. Smartphone-urile sunt uneori reconditionate de o alta persoana decat fabricantul. Chiar daca acesta incearca sa le restaureze, s-ar putea sa nu mai fie conforme cu specificatiile fabricantului sau inspectate de inspectori certificati. Din acest motiv, cel mai bine ar fi sa cumperi un smartphone reconditionat in fabrica.

Care sunt avantajele unui smartphone reconditionat? Principalul avantaj este oferit de pretul mai mic spre deosebire de cumpararea unui model nou. Asigura-te de faptul ca obtii o garantie. Un alt avantaj al unui telefon reconditionat este oferit de faptul ca este ecologic. Este vorba de o forma de reciclare care reduce numarul de telefoane in descarcare.

Care sunt dezavantajele unui smartphone reconditionat? Un telefon reconditionat nu este un telefon nou. Este un telefon folosit de altcineva si care ajunge mai apoi in posesia ta. Daca cineva a trimis un telefon inapoi in fabrica atunci a avut un motiv bine intemeiat. A gasit cu siguranta un defect intern sau un defect fizic. Defectele interne precum un aparat foto care nu functioneaza corect, un difuzor care nu se aude destul de tare. Defectele fizice prind forma unei zgarieturi pe ecran sau pe spatele telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *