Ce nevoi ai în iubire în funcție de semnul astrologic

Iubirea este un sentiment la care aspiram cu totii. Omul este intr-o cautare perpetua a iubirii. Cu toate acestea, se intampla sa fim nefericiti in relatia de iubire deoarece  partenerul de viata nu este in masura sa ne ofere ceea ce avem cu adevarat nevoie sau nu suntem capabili sa determinam cu exactitate nevoile noastre intr-o relatie.

Berbec. Berbecul isi doreste o persoana care sa fie sincera cu el, cu orice pret, indiferent de situatie. Nativii din acest semn au nevoie de cineva cu personalitate puternica, care sa ii sustina in numeroasele lor proiecte. Berbecii sunt in general compatibili cu Gemenii sau cu Balantele, Sagetatorii si Varsatorii.

Taur. Taurul este extrem de incapatanat si detesta monotonia. Are nevoie de cineva care sa il ajute sa iasa din carapacea sa si care sa ii arate o noua modalitate de a privi viata si lucrurile, care sa fie capabila sa ii inteleaga sentimentele si gandurile. Este compatibil cu Scorpionul, Fecioara si Pestii.

Gemeni. Gemenii au nevoie de o persoana stabila in viata lor, sigura pe ea. Gemenii sunt o natura nervoasa, de aceea se simt mai bine intr-o relatie cu o persoana sigura pe ea. Gemenii iubesc viata si sunt completati de persoane care au aceleasi pasiuni cu ei.

Rac. Intr-o relatie, un Rac ofera totul. Are nevoie de un partener capabil sa isi stapaneasca emotiile. Are nevoie de confort intr-o relatie si de o persoana cu care sa se simta in largul sau. Racul este compatibil cu Capricornul sau cu Taurul sau Pestii.

Leu. Leul adora sa fie in centrul atentiei. Are un suflet bun si ar face orice pentru a-i ajuta pe ceilalti, neconditionat. Leul are nevoie de o persoana de incredere pe care sa se bazeze. Leii sunt compatibili cu semne de foc precum si cu Gemenii sau Balantele.

Fecioara. Fecioara este initial sceptica in ceea ce priveste iubirea si prefera relatii cu persoane mature si serioase. Are nevoie de o persoana care sa o scoata din carapacea sa si sa ii exploateze latura emotionala. Se potriveste atat cu semnele de Pamant cat si cu cele de Foc.

Balanta. Balanta are nevoie de egalitate, de pace si de stabilitate intr-o relatie, de o persoana in care sa poata crede. Este compatibila cu semne aeriene si cu semne de foc precum Berbec sau Sagetator.

Scorpion. Scorpionul este un semn deosebit de emotiv care pune mare pret pe incredere intr-o relatie. Este compatibil cu Racul, Fecioara, Pestii si Capricornul.

Sagetatorul este mereu in cautare de aventura. Are nevoie de o persoana care sa nu incerce sa il schimbe. Este compatibil cu Berbecul, Gemenii, Varsatorul si Leul.

Capricorn. Capricornul este o persoana care munceste mult, o persoana motivata. Are nevoie de o persoana care sa il ajute sa se indeparteze de rutina. Este compatibil cu Scorpionul, Racul sau Pestii.

Varsator. Varsatorului ii place sa descopere noi culturi si planifica in mod constant noi calatorii. Are nevoie de o persoana cu care sa poata vorbi. Cel mai compatibil este cu Gemenii.

Pesti. Pestii sunt sensibili, romantici si afectuosi. Datorita naturii lor emotive au nevoie de cineva care sa ii readuca cu picioarele pe Pamant. Se potrivesc cu Taurul, Fecioara sau Capricornul.

Leave a Reply