Trucuri Pentru A Scăpa De Durerea De Cap

Durerea de cap este una dintre cele mai raspandite dureri, ea fiind intalnita la peste 90% din populatia intregului glob. Chiar daca este foarte intalnita, aceasta durere poate deveni uneori insuportabila si reuseste sa ne incurce planurile pe care le avem. Special pentru acest lucru, va invit sa cititi cateva trucuri care va pot ajuta impotriva durerilor de cap.

Bea un pahar cu apa
Una dintre cele mai intalnite cauza este chiar deshidratarea, un pahar mare cu apa sau chiar doua va pot remedia problema cu durerea de cap din acel moment.

Dormi maxim o ora
Cel mai intalnit truc pentru a scapa de durerile de cap este chiar somnul. Se intampla de multe ori sa avem probleme cu durerile de cap din cauza oboselii, iar un pui de somn ne poate pune inapoi pe picioare. Recomandat ar fi sa gasesti o camera intunecoasa si racoroasa pentru a te putea odihni cu adevarat, daca durerea ta a fost una minora, dupa ce te vei trezi nu vei mai resimti durerea de cap.

Compresa cu gheata
Gaseste un loc mai linistit, aseaza-te si pune o compresa cu gheata pe ochi sau frunte si asteapta timp de cateva minute. Temperatura scazuta va contracta vasele de sange si iti va calma durerea.

Dus scurt si fierbinte
O alta metoda este dusul fierbinte. Metoda aceasta se aplica mai multor afectiuni, insa de cele mai multe ori isi face foarte bine efectul in cazul durerilor de cap. Dupa ce ai terminat dusul, mananca alimente bogate in fibre si stai apoi relaxat cateva minute, cu siguranta te vei simti mai bine.

Bea o cafea
Cofeina este un analgezic natural, dupa o ceasca de cafea s-ar putea ca durerea sa iti treaca ca prin farmec, totusi, daca nu trece, nu mai trebuie bauta inca o cafea, si excesul de cafea poate sa ne agraveze durerea de cap.