Cara Delevingne și adidașii

Daca nu stii moduri de a purta adidasii, astfel incat sa arate foarte bine alaturi de tinutele tale, atunci ar trebui sa apelezi la niste sfaturi oferite de Cara Delevingne.

Adidasii au fost pentru o perioada destul de mare de timp foarte demodati, dar in ultima perioada au inceput sa revina in forta. Cine ar fi crezut ca dupa atatia ani adidasii New Balance vor fi din nou la moda.

Comoditatea acestor incaltari este recunoscuta de foarte multa vreme. Doar ca, incepand cu o anumita zi, aceste articole vestimentare nu s-au mai purtat. Marcile de sport traditionale au inceput sa atraga din nou casele de moda, numeroase modele din industrie purtandu-i la diverse prezentari. Un astfel de model este Cara Delevingne, un model foarte cunoscut al casei Chanel.

Acest model este foarte celebru, iar la doar cei 24 de ani ai sai a mai prezentat deja numeroase tinute bazate in special pe incaltarile de la cele mai renumite branduri sportive din lume. Cara apare in foarte multe reviste cu diverse tinute, puse foarte bine in evidenta de adidasi.

Pentru a iesi in evidenta cu o marca de adidasi, trebuie sa avem picioarele subtiri, lungi sau cel putin pana la glezna. Exista foarte multe culori pe piata pentru alegerea adidasilor, iar acest fapt constituie un avantaj in ziua de azi.

Pielea alba marca Coco Chanel se potriveste perfect cu tinuta. Adidasii pot fara probleme sa fie purtati si cu o imbracaminte mai eleganta. Cara chiar poarta un costum cu pantalon de seara si o geanta clasica. Trebuie insa sa ai foarte mare curaj pentru a te imbraca asa, iar faptul ca aceasta tinuta te pune in evidenta, va crea chiar efectul dorit de tine si anume sa fii mereu in centrul atentiei. Adidasii te vor ajuta foarte mult.

Leave a Reply