Cămașa cu volănașe – cea mai șic și mai boemă tendință

Cămaşa cu volănaşe va deveni cu siguranţă în noul sezon toamnă –iarnă 2016-2017 piesa vestimentară preferată sau fetiş a fashionistelor care au un stil de working girl.

Vei fi şi tu sedusă cu siguranţă de această piesă vestimentară minunată care îţi va conferi un look boem-şic minunat. Este cea care are o mulţime de surprize de oferit atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute.

Slim fit, loose, XXL, din demin, tip rochie sau cu nasturi în partea din spate, cămaşa cu volănaşe este cea care inspiră creatorii şi nu numai. Piesa vestimentară ultra business şi plină de clasă, cămaşa, devine cea mai contemporană, mai rock sau mai boemă, cu ajutorul celor mai frumoase detalii.

Dar în noul sezon toamnă- iarnă 2016-2017 va trebui să mizezi mai degrabă pe un look hippie şic cu volănaşe laterale, cu un guler cu volănaşe care ajunge până la umeri sau chiar până pe mâneci.

Cămaşa cu volănaşe este deci cea care te va ajuta să obţii cele mai şic şi cele mai feminine ţinute. Este un amestec savant de simplitate şi de sofisticare, un amestec ideal care te va seduce şi pe tine cu siguranţă.

Romantică dar nu prea prea, plină de clasă dar nonşalantă în acelaşi timp, originală dar fără detalii în plus sau exagerate, cămaşa cu volănaşe este un compromis ideal între stilurile în vogă.

Cu dungi sau de un alb foarte pur, în cele mai frumoase nuanţe de bordo, din poplin confortabil, cămaşa cu volănaşe este cea care îţi va sublima stilul de working girl. Se poate purta cu pantaloni slim sau skinny, cu o pereche de blugi evazaţi, cu o fusta midi sau cu una plisată marcată în talie…

Un lucru este sigur. Cămaşa cu volănaşe va deveni piesa ta vestimentară preferată de care nu vei mai vrea să te desparţi.

Un comentariu la „Cămașa cu volănașe – cea mai șic și mai boemă tendință

  1. Beyond the Lights pe 123 movies
    Scurtă descriere : Presiunile de glorie a superstarului Noni o face să cedeze şi vrea să se arunce de pe balcon, până când ea îl întâlnește pe Kaz , un polițist tânăr care lucrează să o ajute să găsească curajul de a dezvolta propria voce !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *