Cafea + Coca Cola = Cofeina

In urma cu ceva timp nu eram chiar asa coffeeholic. Cam in fiecare dimineata inainte de a pleca la scoala, mama deja imi pregatea cafeluta frumos mirositoare si nespus de buna.
Da, dar era doar una pe zi nu trei sau patru cum e acum.

Ce vroiam sa spun ?
Am inceput sa beau cafea de la inceputul liceului, adica pe la 15 ani. Probabil sunt dependent de cafea si de Coca-Cola, pentru ca am observat ca daca intr-o dimineata nu beau o ceasca de cafea parca aceea zi nu isi are rostul. Sunt lipsit de energie si mereu imi vine sa doooorm.. La fel si cu Coca-Cola. Daca sunt in oras si am ceva maruntis in buzunar, trebuie sa imi cumpar neaparat o doza Cola sau bineinteles un Expresso cu lapte de la primul aparat care il intalnesc.

Cand eram la orele de condus ma amuzam de fiecare data de instructor. Tipul acela bea cafeaua ca apa. De fiecare data cand ma intalneam cu el trebuia sa isi cumpere o cafea sau avea deja paharul cu cafeaua in suportul din masina.. Mereu era cu cafeaua dupa el. Daca ii se termina, mergeam in poligon si isi cumpara alta. Cand terminam orele de conducere, ma lasa in gara – de acolo bineinteles isi cumpara o alta cafea. De multe ori ma luam dupa el si 10 minute aveam pauza de cafea, dar de cele mai multe ori ii spuneam sa ma lase sa conduc singur prin poligon pana isi bea el cafeaua..

As vrea sa reduc macar la 2 cani pe zi. Una dimineata si una cand ajung acasa. De Coca-Cola vreau sa ma las de tot, insa aici e mare belea.. Dar daca e sa se poata, se poate.

Tu consumi cafea ? Cate cani / pahare ?