Bronzare Organică, Piele Deosebită Pentru O Vară Excelentă

Procesul de remodelare corporala de la Body Secrets nu ar trebui sa insemne doar slabire, ci si obtinerea unei pieli cat mai placute si mai sanatoase. In aceste conditii, ce poate fi mai frumos decat o piele bronzata si curata? Nimic. Cum bronzul natural, desi este foarte sanatos, este greu de obtinut si poate sa reprezinte numeroase riscuri, bronzarea organica poate sa fie o solutie mult mai buna, care sa iti ofere o culoare excelenta pentru piele si sa te ajute sa fii cea mai frumoasa femeie de pe plaja sau din locurile unde trebuie sa lasi ochii curiosilor asupra pielii tale.

Ce este bronzarea organica?

Este un tratament prin care se aplica o lotiune speciala pe corp. Aceasta se pulverizeaza si este foarte sanatoasa iar durata unei sedinte este deosebit de mica: doar 5 minute.

Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste durata bronzului, deoarece o simpla sedinta poate sa tina pana la 9 zile pe corp si sa ofere un bronz intens si frumos.

Nimeni nu isi va da seama ca nu este un bronz natural si in felul acesta te poti feri de razele periculoase de soare si totusi sa ai pielea ciocolatie pe care ti-o doresti.

Inainte de o sedinta de bronzare organica este bine sa faci urmatoarele lucruri:

  • Sa efectuezi un peeling corporal. In felul acesta elimini toate impuritatile de pe piele si ii oferi bronzului un corp foarte placut pe care sa se aseze;
  • Sa nu te machiezi inainte de sedinta de bronzare. Evident, inainte de sedinta nu trebuie sa te machiezi si nu trebuie sa aplici creme, uleiuri sau deodorante;
  • Dupa sedinta, nu trebuie sa faci dus, cel putin 8 ore. In aceste 8 ore bronzul se stabilizeaza si reuseste sa ramana pe piele pentru foarte mult timp.

Fara doar si poate solutia unui bronz organic este din ce in ce mai apreciata si reuseste sa ofere foarte multe beneficii, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al sanatatii corporale.