Black Widow, Batwoman, Harley Quinn… care vor fi următoarele supereroine de pe marele ecran?

Dupa ce Captain Marvel a aparut recent pe piata in varianta DVD si Blu Ray, haideti sa vedem care vor fi urmatoarele supereroine de admirat pe marele ecran.

Wonder Woman, 1984. Urmarea aventurilor lui Wonder Woman, realizata tot de Patty Jenkins, a carei aparitie este prevazuta pe marele ecran pentru 2020, ne va fascina din nou cu siguranta. Pana in prezent, povestea este tinuta secreta, dar oricum nu mai este mult pana in 2020. Deci nu mai avem mult de asteptat.

Black Widow. Filmul centrat pe Natasha Romanoff aka Black Widow, promite multe surprize. Daca primele informatii lasau sa se inteleaga ca este vorba despre o « origin story », pozele de la filmari ne fac sa credem ca este o cu totul alta realitate. Masini recente, prezenta eventuala a lui Taskmaster, totul ne face sa credem ca filmul se situeaza intr-o perioada mai contemporana din Marvel Cinematic Universe. Actiunea deci ar putea sa se petreaca intre Civil War si Infinity War.

Batwoman. Batowoman isi va face debutul in propriul sau serial, care se desfasoara in Arrowverse. Difuzat pe CW, incepand cu 6 octombrie 2019, pune in lumina personajul Katy Kane, intr-o versiune feminina si independent. Prezenta unei eroine gay nu ar trebui sa fie insa o supriza.

Birds of Prey, And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn. Nu este vorba despre un film centrat pe Harley Quinn, care cu malitiozitate a incercat sa domine titlul. Ci o opera care reuneste 4 eroine DC- Batgirl, Huntress, Black Canary si Harley Quinn. Conform Margot Robbie, intepreta eroinei cu bata de baseball din primul “Suicide Squad”, va trebui sa ne asteptam la un film cu o banda de fete, un film pentru adulti insa. Un rezultat care se anunta exploziv.

Black Cat. Un proiect aflat inca in dezvoltare, Black Cat, o va pune in scena pe Felicia Hardy, o hoata profesionista si care se joaca foarte des de-a soarecele si… pisica cu Spider-Man. La fel ca si in cazul filmului “Venom”, Sony a decis sa mizeze pe universul lui Peter Parker, invocand personaje secundare. Si Black Cat poseda o multime de fatete care pot sa fie explorate.

Batgirl. Christina Hodson, « Bumblebee », va spune de aceasta data povestea Barbarei Gordon, fiica celebrului comisar si o femeie in spatele mastii de liliac.

Silver Sable. Un alt proiect spin-off din universul Marvel lansat de Sony dupa succesul Venom. Eroina ar putea sa fie comparata cu The Punisher, o mercenara care are metode dure, ducand la o multime de lupte cu eroi.

Miss Hulk. La fel ca si in Avengers Endgame, ne putem astepta la o formula intermediara in ceea ce priveste uriasa verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *