Bayern Munchen si Deutschland

Deja stim echipele din semifinala UEFA CHAMPIONS LEAGUE. (Barcelona, Bayern, Chelsea si Real Madrid). Pana in prezent acestea sunt cele mai bune patru echipe care joaca in UEFA, insa una va fi si cea mai buna. Mai exact Bayern Munchen. Serios, daca pana acum in ultimii 2, 3 ani fotbalul lumii a fost si este inca in Spania, anul acesta zic ca fotbalul merge la Germania si cred asa va fi.

Intradevar campionatul Spaniei e cel mai puternic in momentul de fata. Barcelona si Real Madrid, aceste doua echipe sunt vazute deja in finala acestei editii de Champions League, dar nu prea vreau sa accept lucrul acesta. Eu am zis de la inceput, cand s-au ales grupele Uefa Champions League finala va fi jucata de Bayern Munchen cu o echipa din Spania si ca Bayern va fi echipa care va ridica trofeul. Sper.

Cat despre Germania, echipa nationala – au promis inca de la inceput ca titlul EURO 2012 va fi luat de catre ei. In ultimii ani, trebuie sa recunoastem ca nemtii au “baut fotbal cu bere”. Au fotbalisti foarte buni si foarte experimentati si un stil de joc precum cel al spaniolilor, poate si mai puternic. Si tin sa cred in continuare ca Germania ii va lua fata Spaniei, anul acesta la fotbal.

Oricum, ce am zis aici sunt doar cateva predictii, dar am incredere in nemti si in fotbalul lor. Le doresc succesuri.