Băieţii cu crotali în ureche

– De ce ţi-ai pus bă cercel în ureche ?
– Mă.. aşa au şmecherii
– WTF ! Tu şmecher ?

Zilnic aveţi ocazia de a vedea băieţi cu crotali în urechi reprezenzând o personalitate de băiat rău şi descurcăreţ. “Şmecher”. Asta ar fi definiţia.

Niciodată nu am văzut partea bună a acestui stil, destul de vechi, (că e de mult timp în România) ca băieţii să poarte Zoro Profile by Guardian Draca Băieţii cu crotali în urechecercei. Nu e ceva firesc, fetele sunt menite să poarte cercei, nici decum băieţii.
Mie chiar nu mi se pare a reprezenta băieţii cu crotali, drept un şmecheraş sau băiat de cartier ci total invers. Un simplu băiat, cu stomacul gol ce îşi face reclamă personalităţii sale. Practic este lipsit de atenţie şi o caută prin a fi cool şi a fi privit altfel de cei din jur, cu unul au mai mulţi cercei în ureche. [Best Tunning] să nu zicem Gay.

Cunosc o familie care dorea să îi pună un cercel în ureche copilului lor de 4 ani. Decizie foarte bună de a-ţi tuna copilul. Când va fi cu prietenaşii lui la joacă aceştia vor observa cercelul şi vor dori şi ei unul, sau mai multe. Uite aşa obţinem copii copaci, viitori protestatari şi făptaşi.

Acuma depinde de modă. Nu o luaţi drept o critică. În America poartă doar rapperii şi băieţii de cartier cercei. În România, poartă doar “şmecherii”.