Angelina Jolie va juca în The Eternals

Se pare ca Angelina Jolie va urma calea Marvel, ea jucand in The Eternals cat de curand. Anul acesta insa o vom vedea pe actrita revenind pe marile ecrane in Malificent: Mistress of Evil din 18 octombrie. Din ce se pare, Universul Cinematografic Marvel se pregateste sa adauge noi personalitati in acesta, Angelina Jolie fiind vedeta despre care multi speculeaza ca se va alatura celor de la Marvel. Ea este astfel in negocieri pentru un rol in The Eternals, o productie din a patra faza a UCM. Aceasta productie va da startul unei noi francize cu supereroi.

Desi nu se stie exact care va fi rolul ei in film, multe persoane spun ca aceasta va interpreta rolul lui Sersi. Aceasta va fi astfel un supraom din grupul Eternilor. Acest personaj iubeste sa traiasca printre pamanteni, acesta fiind motivul pentru care ajunge sa se indragosteasca de Ikaris. Acest barbat isi extrage puterile din energia cosmica. Benzile desenate de unde vine inspiratia pentru acest film au fost imaginate de catre Jack Jirby in anul 1976. Acesta primul titlu al creatorului odata revenit la Marvel, dupa ce a terminat colaborarea cu celei de la DC.

The Eternals sunt niste fiinte cu un aspect uman, acestea avand niste puteri extraordinare. Acestia au fost numiti ca protectori ai Pamantului de catre alte entitati puternice din universul celor de la Marvel. Celelalte entitati foarte puternice din acest univers sunt The Celestials. The Eternals se afla intr-un conflict nesfarsit cu The Deviants, acestia fiind un experiment esuat al Celestilor. Infatisarea lor este una hidoasa, ei fiind astfel portretizati sub forma naturii lor violente, dar si pline de ura.

In momentul de fata se stie ca filmul The Eternals va fi regizat de catre Chloe Zhao. Pe Angelina Jolie o vom vedea in filmul Malificent: Mistress of Evil, care va aparea in data de 18 octombrie, anul acesta. Pana atunci insa va trebui sa mai asteptam si sa vedem ce se va mai intampla cu acest film. Este posibil ca pe viitor, odata cu achizitia Fox de catree Disney, sa apara noi actori in MCU care sa duca mai departe aceasta luma care se bucura in momentul de fata de un numar mai mare de fani. Sa speram ca The Eternals se va ridica la asteptarile fanilor si va fi un film cu adevarat reusit pe care toti fanii il vor indragi foarte mult si se vor bucura de acesta.

Leave a Reply