Am jucat FIFA 12

Deşi nu a apărut încă în magazinele de jocuri din Europa,a apărut pe diverse trackere,şi deja acest joc face furori încă de pe acum.

Ieri l-am descărcat de pe FileList,iar azi am avut ocazia să-l joc. Spre bucuria mea îmi merge bine pe un PC Dual Core 2.20 Hz cu 2 GB RAM şi nu am numai cuvinte de laudă în privinţa acestui joc.

Am jucat vreo 5-6 meciuri şi vreau să precizez nişte lucruri:
-Comportamentul jucătorilor e identic ca a celor din realitate,în cazul meu Raul de la Schalke,execută şuturi exact ca el şi poziţia corpului la fel şi nu numai Raul..şi alţii,dar nu stau să îi enumer.
-Apreciez Goalkeeperii,faţă de seriile precedente FIFA,portarii sunt mult mai flexibili şi apără mult mai bine.
-Dacă a ieşit mingea din teren şi va trebui să se execute out-ul fotalistul care va da out-ul se duce dupa minge,o ia şi executa lovitura de la margine.
-Mingea e acum potrivită,probabil aţi văzut că în versiunile celelate e ditamai mingea de plajă. Acum e mai mică puţin 😀
-Au fost modificate si stilurile de a faulta. Intri mult mai dur şi de multe ori se accidentează ambii jucători la impact.
-Gazonul nu e ca pe National Arena,e mult mai bun
-Feţele fotbaliştilor,bineînţeles corespund fotbaliştilor reali.

Şi cam atât am avut de spus în priviinţa acestui joc,până una alta aştept şi Pro Evolution Soccer 2012 care şi acest joc la rândul lui va fi de nota 25. O să am şi un articol despre părerea mea despre Pro Evolution Soccer şi probabil o comparaţie între cele două jocuri de fotbal.

Leave a Reply