Allview S4 Steel – Telefon cu stil şi cu steel

De mai bine de două săptămâni telefonul meu a plecat la Doamne Doamne. L-am scăpat şi sa făcut ţăndări.
Sfat: Ţine-l în husă ! Oricând poate să evadeze din buzunar şi să se accidenteze 😀
Acum am un alt telefon, vechi şi demodat,până îmi cumpăr altul.

M-am tot inspirat pe net după următorul meu telefon şi am găsit câteva variante din care o să aleg unul. Nu îmi doresc un telefon exagerat de scump sau un smartphone, prefer un telefon pe cât se poate de simplu,cu un meniu simplist,design plăcut şi atractiv iar de preferat, unul dual-SIM.

Ca de obicei,dimineaţa la o cafea,citind blogurile preferate, am găsit pe Blogatu.ro ceea ce căutam în urmă cu câteva zile. Marius împreună cu compania de telefoane mobile dual SIM, Allview organizează un concurs pentru bloggeri.. ce are la bătaie premiul, un telefon marca Allview. Optimist fiind, ideei având am decis să particip la concurs şi sper ca pe data de 22 Decembrie să pun mâna pe telefonul Allview S4 Steel. Ar fi cadoul perfect primit de Crăciun, acest telefon mobil.

Am zis să verific să văd de ce specificaţii dispune telefonul Allview S4 Steel şi chiar am rămas plăcut surprins. Este un telefon nou, apărut în luna Noiembrie a acestui an şi are un design atractiv,rezistent fiind îmbrăcat într-o carcasă de metal cu o greutate totală de 89.3 g. În acelşi timp,stilul lui classic şi meniurile sale clar definite se oferă plăcut şi mereu actual.

Având în vedere că anul acesta au dominat telefoanele mobile de tip smartphone,telefonul Allview S4 Steel ne oferă servicii şi utilităţi numai bune pentru un telefon simplist

Telefonul dispune de:

Dual SIM, ceea ce mie îmi este util,având două cartele
Un Display TFT , 240x320px
Funcţia Bluetooth
Java,jocuri şi alte aplicaţii
WAP, foarte util pentru mine 🙂
În pachet găsim ( Telefon Dual SIM S4 STEEL; Manual utilizare; Certificat garantie; Acumulator 600 mAh; Casti; Alimentator 220V. )
vezi aici lista cu specificaţiile

Eu am mai intrat pe siteul Allview şi chiar apreciez că şi românii fac o treabă bună din creearea de gadgeturi,telefoane mobile şi tablete. Îi apreciez pentru că am observat că în ceea ce creează, specificaţiile aparatelor Allview se pot compara la acelaşi nivel cu ale altor companii mai dezvoltate.

Dacă voi fi eu câştigătorul telefonlui sunt sigur că o să îmi placă şi o să am grija de el, nu ca şi de celălalt. Încă sunt optimist şi aştept cu nerăbdare data de 22 pentru finalizarea concursului şi sper să fie cadoul meu de Crăciun, ca să nu îmi cumpăr pe urmă altul.

Leave a Reply