Actualizari: Clash Of Clans & Boom Beach

După cum probabil mulți dintre voi știți, sunt jucător înrăit de Clash of Clans. Am scris câteva articole legate de acest subiect și voi scrie în continuare.

Astăzi vreau să vă spun și vouă, cei care încă nu jucați aceste jocuri că cei de la Supercell, creatorii jocurilor Clash of Clans și Boom Beach nu stau deloc și muncesc pentru a-și îmbunătății jocurile și pentru ca noi, jucătorii, să fim fericiți.

Zilele astea au fost două update-uri majore atât pentru jocul Clash of Clans, dar și pentru Boom Beach, însă vă voi vorbi detaliat despre fiecare în parte în articole separate. Acum sincer să fiu, nu știu sigur dacă voi scrie despre Boom Beach, pentru că nu mi-e așa de drag precum îmi este Clash of Clans.

Plus de alta, ziceam că echipa Supercell nu stă deloc, păi chiar așa este pentru că recent au mai scos un joc! Pe lângă cele două prezentate și Hay Day, Supercell a mai scos și Spooky Pop, care-i disponibil doar pe iOS momentan, însă cu siguranță vine și pe Android în curând.

Așadar, rămâne să scriu în continuare despre update-ul făcut jocului Clash of Clans și ce părere am eu despre toată treaba asta.