Abilități pe care le dezvolți din blogging

Experiențele și cantitatea de timp pe care ai investit-o pentru a realiza un blog mare, are de fapt și alte beneficii pe care probabil încă nu le-ai realizat. Iată câteva abilități surprinzătoare pe care le primești ca un produs secundar al blogging-ului. Poți descoperi talente ascunse pe care nu credeai că le ai.

Darul de cuvinte

Bine, poate că acest lucru nu este o abilitate surpinzătoare. Când lucrezi la conținutul unui articol, trebuie să te gândești la modalități creative și interesante de a transmite conținutul la cititorii tăi, și de asemenea, trebuie să ai o exprimare bună. Deși, poate nu ai observat, modul tău de scris s-a îmbunătățit. Nu mă crezi? Aruncă o privire la primele tale articole și fă o comparație cu ceea ce scrii acum.

Blogging-ul este, de asemenea, util pentru a te ajuta să găsești și să stabilești propriul ton personal de voce și stilul de scriere. Fie că virgulă cuvintele tale sunt motivaționale, inspirate, sarcastice sau amuzante, vei descoperi încet un stil care se va lipi de tine și de blogul tău.

Administrarea timpului

Trebuie să-ți faci timp pentru locul de muncă (dacă ai unul), familia ta, scrisul, răspunsul la mail-uri, programarea postărilor, și formatarea și proiectarea blogului. Trebuie să coordonezi realizarea fotografiilor pentru un articol cu a face masa de prânz sau cina pentru copii tăi. Trebuie să fii cât mai punctual posibil cu postările și răspunsurile la comentarii, dacă nu cititorii tăi vor stagna cu activitatea.

Trebuie să verifici și să răspunzi la mail-uri rapid, pentru că de multe ori oportunitățile vin ușor, devin nerăbdătoare, și pleacă. Timpul începe să devină copleșitor, dar apoi trebuie să-ți dai seama ce moduri sunt mai bune pentru a gestiona timpul. Blogul tău te învață cum să fii mai eficient și eficace, precum și a obține cât mai multe din fiecare zi, după cum puteți.

Prin intermediul blogging-ului, poți dobândi abilități necesare pentru administrarea unei comunități online, strategii de promovare, și abilități de a crea conținut eficient pe canalele sociale.

Ai realizat vreodată că ai devenit atât de talentat? Ce alte abilități crezi că ai mai învățat din blogging?