3 motive pentru care e mai eficient sa inchiriezi o masina decat sa o cumperi

Afacerile de inchirieri auto au rasarit la un moment dat precum ciupercile dupa ploaie, erau atat de multe incat iti era foarte greu sa alegi. Insa cum se intampla peste tot, dupa o perioada de timp piata se aseaza iar in lupta raman doar cei profesionisti si care pot sa ofere calitate la preturi acceptabile.

Totodata, s-a schimbat si mentalitatea soferilor din zilele noastre, iar pe aceasta cale a aparut o noua categorie. Aceia care au nevoie de o masina ocazional si nu ar dori sa investeasca intr-o masina pe care sa o foloseasca rar. In marile orase este un calvar sa mergi la serviciu cu masina personala, asa ca o mare parte o folosesc strict in vacante sau la sfarsit de saptamana.

Daca te afli in una din categoriile de mai sus, iata cateva motive pentru care ar fi mai bine sa inchiriezi o masina decat sa o cumperi:

1. Folosesti masina doar pe timpul vacantei. Daca te afli in aceasta categorie poti sta linistit, nu ai nevoie de o masina pe care sa o ti in fata blocului si sa ii porti mereu de grija. Vrei sa pleci in vacanta in Spania? Biletele la avion s-au ieftinit foarte mult, iar acolo, daca ai nevoie de flexibilitatea unei masini poti inchiria una pentru cateva zile. Pe langa faptul ca vei putea face ce vrei, vei elimina oboseala care s-ar fi acumulat in timpul drumului din Romania pana in Spania.

2. Primesti o masina 100% sigura. Daca vei alege o agentie de inchirieri auto de prestigiu atunci mai mult ca sigur vei primi o masina in perfecta stare de functionare. Astfel, daca ai de facut o calatorie mai lunga va fi mult mai simplu si eficient sa inchiriezi o masina decat sa te apuci sa repari eventualele reparatii autovehiculului din dotare.

3. Nu in ultimul rand, preturile. Fiind multe companii pe piata, a scazut foarte mult pretul masinilor de inchiriat, astfel va fi mult mai ieftin sa inchiriezi o masina pe timpul vacantelor sau atunci cand ai stricta nevoie, fara a fi nevoit sa cumperi o masina la care sa platesti intretinerea, RCA-ul si taxele de drum.

Leave a Reply